Micro-warmtekrachtkoppeling

whispergenWarmte en electriciteit uit gas.


Met een WhisperGen microwarmtekrachtkoppeling wekt u zelf elektriciteit op terwijl u warm water gebruikt, bijvoorbeeld als u uw huis verwarmt of een douche neemt. Geniet van het hoogst mogelijke wooncomfort Op een teruglopende elektriciteitsmeter na, zult u in het dagelijkse gebruik nauwelijks merken dat u met de WhisperGen microwarmtekrachtkoppeling een bijzondere warmtebron in huis hebt. Het toestel levert razendsnel een comfortabele hoeveelheid water en is fluisterstil.

1/ Spaar het milieu.
Investeren in een WhisperGen microwarmtekrachtkoppeling is niet alleen goed voor uw portemonnee, het is ook beter voor het milieu. Een microwarmtekrachtkoppeling zet meer dan 90% van de energie uit gas om in bruikbare warmte en elektriciteit. Een elektriciteitscentrale slechts 40%. Met een WhisperGen-ketel bespaart u jaarlijks meer dan één ton CO2.

2/ Installatie.
whispergen De installatie van een WhisperGen microwarmtekrachtkoppeling stelt geen bijzondere eisen aan uw huis. Indien gewenst kan het toestel worden gecombineerd met andere warmtebronnen, zoals zonnepanelen of een warmtepomp.

3/ Garantie.
De WhisperGen microwarmtekrachtkoppeling wordt in Europa geproduceerd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Uitgebreide tests onderschrijven de betrouwbaarheid van het toestel. Mocht er onverwacht toch iets mankeren aan uw WhisperGen, dan kunt u vertrouwen op twee jaar fabrieksgarantie.


Pdf Whispergen brochure