Pelletkachels- en haarden


Piazzetta pelletkachels

Piazzetta P956


Gezellige warmte in de woonkamer.
Een hedendaagse CO2 neutrale brandstof.
Zorgeloos verwarmen met respect voor het milieu.


1/ Piazzetta.

Piazzetta is een Italiaanse fabrikant met een jarenlange ervaring op het gebied van pelletkachels. Het bedrijf produceert hoogkwalitatieve pelletkachels met een minutieuze afwerking.
De collectie pelletkachels is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils: van eigentijdse tot klassieke modellen, met uitgebreide mogelijkheden aan kleuren en accessoires. Wij zijn ervan overtuigd dat de Piazzetta pelletkachels een meerwaarde bieden aan elke veeleisende klant. Piazzetta combineert namelijk degelijkheid, een prachtig design en een energiezuinige manier van verwarmen in één kachel.

2/ De kachels.

De oven en de brander van de pelletkachels zijn gemaakt uit gietijzer, de bekleding van handgemaakte majolica (keramische steen). De verbranding gebeurt erg geluidsarm. Bovendien kan u de pelletkachel volledig afstemmen op uw behoeften door een gebruiksvriendelijke, 7-daagse programmatie mbv een afstandsbediening. Elke pelletkachel is CE-gehomologeerd en beschikt over een DIN-plus certificaat, wat garant staat voor een lagere uitstoot en een hoger rendement. Piazzetta pelletkachels zijn ook de enige kachels welke hun warme lucht langs onder uitblazen. Dit zorgt voor een betere luchtcirculatie in uw woning.